Üdvözlök Mindenkit!

Úgy döntöttem újra felrakom az összes "publikált" írásom, de ezúttal egy helyre. Mindegyiket kicsit átírtam -illetve írom folyamatosan - de a története ugyan az marad. Amelyik történetemet nem fejeztem be azt is befejezem és ha időm és energiám is engedi akkor az egyik "regényem" folytatásába is belekezdek. De az még a jövő zenéje.

Jó szórakozást! :)

2013. október 21., hétfő

Egy kis segítség kérés

Sziasztok!

Ha lehetek olyan pofátlan és kérhetnék tőletek egy kis segítséget annak nagyon örülnék.
A legutolsó fejezte ami még az eredeti blogon fent volt (Bella Más Életet Él) eltűnt a gépemről és ne igazán emlékszem, hogy mi állt benne. Persze vannak foszlányok, de abból nem tudnám kihozni azt ami eredetileg abban állt. Igaz az sem volt a legutolsó fejezet ehhez a történethez hanem az útólólsó előtti, de az nélkülözhetetlen az utolsó megírássáshoz.
Így ha van itt valaki aki nem kíván a pokolba (és olvasta az eredeti írást) és emlékszik akár egy kis részletre is belőle akkor azt nagyon megköszönném ha megírná a következő e-mail címre : katus.95@gmail.com
A pont nagyon fontos a szám előtt mert ha az nincs ott akkor valaki más kapja meg a levelet.

Ha kapok segítséget azt milliószor megköszönöm, de ha nem akkor azt is megérdemlem, hisz csúnyán bántam veletek már többször is!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése